top of page

The Danish association of professional photographers .- about in-A-rush!


Randers Amts avis lægger i The Basement væge til udstilling af Juan de Dios, hvor han løfter en teknik der giver billeder vi ellers kasserer som ”fejlskud”, til en oplevelse.

Fernisering fredag d. 29 Maj 2015, Kl. 17:00 - 20:00 Udstillingen holder åbent frem til d. 9. Juni 2015.

“In-A-rush 2015” en samling af 25 værker, som fortæller en poetisk grafisk abstraktion af Danmark, i en serier af billederne taget i landsbyområder udenfor Randers og i storbyerne Århus, Odense og København. Det fotografi ske formsprog skaber et rum hvor man kan komme i dialog - især med sig selv og med den frihed vi kender fra ekspressionister. Man kan bygge sin helt egen historie og oplevelse. Men allervigtigst, billederne skaber nysgerrighed og behov for yderlig udforskning af de fotografiske universer.

Juan er uddannet Grafisk Designer, Multimediedesigner og Fagfotograf og debuterer som fotokunstner med udstillingen, som laves i samarbejde med Fotografisk Salon Århus med formand Gunner Byskov som curator. Randers Amtsavis som partner og galleri samt støtte fra DJ:Fotografernes Ophavsretsfond.

Webside: DeDios.dk.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page